اقامت مالزی

برنامه مالزی خانه دوم من، برنامه ای می باشد از جانب دولت مالزی برای افراد خارجی‌ که قصد مهاجرت به این کشور را دارند.مطابق این برنامه مهاجران، ۱۰ سال ویزای اقامتخواهند داشت و بدون هیچ گونه قیدو بندی در ورود و خروج و یا مدت زمان اقامت در مازی میتوانند در این کشور زندگی‌ کنند. مهاجران میتوانند پس از اتمام دوره اول، به آسانی این اقامت را برای یک دوره دیگر مجددا تمدید نمایند. ضمنا دولت مالزی امکان اقدام برای اقامت دائم را پس از۱۰ سال زندگی‌ در این کشور میسر کرده است.

قوانین و شرایط متقاضیان این طرح به دو گروه زیر ۵۰ سال و بالای ۵۰ سال سن دسته بندی می شود .

شرایط اقدام برای متقاضیان با سن کمتر از ۵۰ سال

1.افتتاح حساب سپرده ثابت به میزان ۳۰۰,۰۰۰ رینگیت معادل تقریبی ۹۵,۰۰۰ دلار آمریکا، در یکی از بانکهای معتبر مالزی.( پس از گذشت یکسال مبلغ ۱۵۰,۰۰۰ رینگیت معادل تقریبی ۴۷,۰۰۰ دلار آمریکا از مبلغ سپرده قابل برداشت می باشد و مبلغ ۱۵۰,۰۰۰ رینگت مالزی معادل۴۷,۰۰۰ دلار آمریکا تا پایان اقامت باید به صورت سپرده نزد بانک باقی بماند.) 2.ارائه گواهی یا فیش حقوقی از شرکتهای خصوصی یا دولتی که بیانگر درآمد ماهیانه فرد به ارزش ۱۰,۰۰۰ رینگیت باشد. 3.ارائه پرینت بانکی اعلام موجودی حساب به ارزش ۵۰۰,۰۰۰ رینگیت ، معادل ۱۶۰,۰۰۰ دلار آمریکا. (این مبلغ می تواند مجموع موجودی چند حساب مختلف از اعضای خانواده در ایران یا خارج از کشور باشد. )

شرایط اقدام برای متقاضیان با سن ۵۰ سال و بیشتر از آن

1.افتتاح حساب سپرده ثابت به میزان ۱۵۰,۰۰۰ رینگیت معادل تقریبی ۴۷,۰۰۰ دلار آمریکا، در یکی از بانکهای معتبر مالزی. (پس از گذشت یکسال مبلغ ۵۰,۰۰۰ رینگیت معادل تقریبی ۱۶,۰۰۰ دلار آمریکا از مبلغ سپرده قابل برداشت می باشد و مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ رینگت مالزی معادل۳۱,۰۰۰ دلار آمریکا تا پایان اقامت باید به صورت سپرده نزد بانک باقی بماند.) 2.ارائه گواهی یا فیش حقوقی از شرکتهای خصوصی یا دولتی که بیانگر درآمد ماهیانه فرد به ارزش ۱۰,۰۰۰ رینگیت باشد. 3.ارائه پرینت بانکی اعلام موجودی حساب به ارزش ۵۰۰,۰۰۰ رینگیت ، معادل ۱۶۰,۰۰۰ دلار آمریکا. (این مبلغ می تواند مجموع موجودی چند حساب مختلف از اعضای خانواده در ایران یا خارج از کشور باشد. )

مدارک لازم

1.فتوکپی تمامی صفحات پاسپورت حتی صفحات خالی

2.سند ازدواج و شناسنامه

3.گواهی تولد و شناسنامه فرزندان

4.هشت قطعه عکس

5.مدارک ثبت شرکت و یا جواز کسب در ایران و هر کشور دیگر (دبی، سنگاپور …)

6.فرم سهام داران شرکت

7.گردش مالی ۶ ماه گذشته تمامی حسابهای شرکت و شخصی

8.گواهی سپرده و یا مانده حساب ۱۵۰ میلیون تومان

9.گزارش حسابرسی سال گذشته شرکت

10.فیش حقوقی ۳ ماهه گذشته

11.معرفی نامه شغلی از کار فرما , گواهی حقوق

12.رزومه کاری و سابقه در ۱۰ سال گذشته

13.اجاره نامه ها بهمراه مبالغ دریافتی

14.سند املاک در ایران

15.ارزشگذاری سند املاک

16.اوراق بهادار و بورس ویا هر مدرکی که نشان دهنده درآمد باشد

17.هر گونه مدرک دیگری که نشان دهنده درآمد شما و توان مالی شما باشد

18.گواهی عدم سوء پیشینه

»»کلیه مدارک باید با ترجمه رسمی و تایید شده باشد.««

جهت کسب اطلاعات بیشتر  ده مکان دیدنی در سفر مالزی و آفر بلیط هواپیما مالزی و بهترین سوغات مالزی با شماره های 02187170 و 02188505454 تماس حاصل فرمایید.

http://safaremalaysia.com

به اشتراک گذاشتن این مطلب:

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn